Τρόποι αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε προϊόντα απο το www.mobile-planet.gr σε οποιοδήποτε μέρος εντός Ελλάδας, εφόσον είναι διαθέσιμος ο ταχυδρομικός κωδικός.

Οι αποστολές των παραγγελιών που υποβάλλετε στο www.mobile-planet.gr γίνονται με εταιρείες ταχυμεταφορών(Courier Center, Speedex) ή με οδική μεταφορική.

Η χρέωση για τα έξοδα αποστολής παραγγελιών που υποβάλλονται μέσα απο το www.mobile-planet.gr υπολογίζεται και προστίθεται αυτόματα στην παραγγελία σας ανάλογα με το βάρος των προϊόντων καθώς και με τον τρόπο επίδοσης που έχετε επιλέξει.

Εταιρείες ταχυμετοφορών

Για δέμα βάρους έως 2 κιλά: 4.00€ (+1.00€ για κάθε επιπλέον κιλό).

Οδική μεταφορική

Χρέωση 5€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους.

Εντός Βέροιας

Χρέωση 1.50€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επείγουσα παράδοση της παραγγελίας σας σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2331077022, ώστε να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα και την πιθανή επιπρόσθετη επιβάρυνση σας στα έξοδα αποστολής.

*Το www.mobile-planet.gr δεν ευθύνεται για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας σας που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.α.